Yaprak Desenli, Altın Varaklı Nazar Göz Duvar Aynası
Yaprak Desenli, Altın Varaklı Nazar Göz Duvar Aynası
Yaprak Desenli, Altın Varaklı Nazar Göz Duvar Aynası
Yaprak Desenli, Altın Varaklı Nazar Göz Duvar Aynası

Yaprak Desenli, Altın Varaklı Nazar Göz Duvar Aynası (EY.06.02.103014)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺1.025,00(KDV Dahil)
₺170,83 'den başlayan taksitlerle

Ayna günlük yaşamımızın bir parçası olarak evlerimizin de olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Artık aynasız bir ev düşünülemiyor. Üstelik sadece işlevsel amaçlı değil, dekoratif amaçlı da vazgeçilmezlerimiz içinde bulunan ayna; dekorasyonumuza farklı bir hava, evlerimize geniş, aydınlık ve modern bir görünüm kazandırıyor.


Anadolia Mağazacılık tarafından tasarlanmış nazar göz dekoratif ayna da hem yaprak desenleri hem de beyaz üzerine altın rengi işlemeleri ile dekorasyonunuzu farklılaştırmanızı kolaylaştıracaktır. Aynanızı duvara asmak istiyorsanız, bu şık duvar aynası tam size göre! Aynı zamanda hediyelik eşya kategorisinde de değerlendirebileceğiniz bu dekoratif ayna, hediye olarak sevdiklerinizi çok mutlu edecektir.

 


Yapılışı

Ahşap kesim üzerine taramalar yapılmış, sonrasında altın ve beyaz boyama işlemleri gerçekleştirilmiştir. Renklendirmenin ardından, vernik işlemi ile koruyuculuk sağlanmıştır.

 


Kullanım Alanları

Dekorasyon sizin için önemliyse ve kullandığınız objelerin dekoratif olmalarını istiyorsanız; yaprak desenli nazar göz duvar aynası, hem üzerindeki desenleri ve renkleri ile hem de duvara asılarak kullanılabilmesi ile tam aradığınız ayna olarak yaşam alanlarınızı süsleyecektir. Hediyelik olarak da değerlendirebileceğiniz ayna, şıklığı sayesinde sevdiklerinizi mutlu edecek hediye seçenekleri arasındadır.

 


Kullanım Şekli

Aynanın ahşaptan yapılmış kısmı kimyasal kullanmadan, kuru bir bez ile temizlenmelidir.

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.

 

 

Ürün Detayları

En: 50 cm

Boy: 25 cm

Derinlik: 2 cm

 

 

 

 

 

 
Renk
Altın
Materyal
Ahşap Cam
Boyut/Ebat
50x25 cm
Parça Sayısı
Tekli
Ürün Şekli
Oval
Ürün Çeşidi
Duvar Aynası
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR