Timur Bronz Döküm Büst

Timur Bronz Döküm Büst (RP.02.05.103202)

Marka : Anadolia
Fiyat : 11.300,00₺(KDV Dahil)
1.883,33₺ 'den başlayan taksitlerle
Ücretsiz Hediye Paketi Bronz Döküm
Timur, 8 Nisan 1336 tarihinde Semerkant yakınlarında doğmuştur. Çağatay Hanlığı'nın Barlas kabilesinden olan Timur; 1370'ten itibaren düzenlediği fetihlerle Orta Asya, Kafkasya, Anadolu, İran, Hindistan ve Suriye'nin büyük bir bölümünü ele geçirmiştir. Kendisini "Cihan Hakimi" ilan ederek büyük bir imparatorluk kurmuştur.
Timur, tarihin en önemli askeri komutanlarından ve imparatorlarından biri olarak kabul edilir. Fetihleri ve imparatorluğu, Orta Asya ve dünya tarihi üzerinde önemli bir etkiye sahip olmuştur. Timur'un anıları ve hatıraları günümüzde de ilgi görmektedir.
Timur Bronz Döküm Büst ile yaşam alanlarınıza tarihi bir doku katabilir; özel tasarımlı kutusunda gönderilen büstü, tarihe ilgi duyan dostlarınıza armağan ederek hayatlarına özenli bir dokunuş yapabilirsiniz.

Yapılışı
Timur Bronz Döküm Büst Bronz Döküm Büst, Anadolia tarafından bronz dökümden yapılarak mermer kaide üzerine yerleştirilmiştir.

Kullanım Alanları
Timur Bronz Döküm Büst, yaşam alanlarınızda size ilham kaynağı olacaktır. Aynı zamanda sevdiklerinize hediye ederek onlara da ilham kaynağı olmasını sağlayabilirsiniz.

Kullanım Şekli
Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

Gönderim Şekli
Özenle tasarlanmış ahşap kutuda gönderilmektedir.

Ürün Detayları
En: 16 cm
Boy: Ortalama 33 - 37 cm
Derinlik: 16 cm
Ağırlık: Ortalama 6,7 - 7 kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR