Taksim Tramvay Kitap Desteği

Taksim Tramvay Kitap Desteği (EY.05.31.102928)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺980,00(KDV Dahil)
₺163,33 'den başlayan taksitlerle

Osmanlı İmparatorluğu Dönemi’nde başkent İstanbul’da çok büyük bir tramvay ağı bulunuyordu. İlk zamanlarda atlı tramvay olarak hizmet veren tramvaylar, zamanla elektrikli hale getirilmişlerdir. 1956’dan sonra kapanmaya başlayan tramvay hatları, 1966’da tamamen sona ermiştir. 1990’da İstanbul’da Taksim ile Tünel arasında ilk nostaljik tramvay hizmete girmiş, turistler de dahil olmak üzere halk arasında çok popüler olmasının ardından bunu başka tramvay hatları da izlemiştir.

Anadolia Mağazacılık tarafından yapılan tramvay kitap desteği, kültürel mirasımızı yaşam alanlarımıza taşımaktadır.

 

*Anadolia Mağazacılık olarak; kadın emeğine değer veriyor, emektar kadınlarımıza destek olmayı görev biliyoruz. Kadın istihdamını önemsiyor ve kendi üretimimiz olan ürünlerin, tasarlanıp üretilmesinden sizlere ulaşmasına kadar her aşamasına kadınları dâhil etmeye özen gösteriyoruz. Kadın eli değmiş ürünlerimizi beğeninize sunarak sizlerin de kadınlarımıza destek olabilmenizi sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ürün de yine kadın emeği bulunan ürünlerimizden biri olarak siz sahibini bekliyor. Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.

 


Yapılışı

Anadolia Mağazacılık tarafından Köknar Ağacı’ndan yapılan L kaide, ahşap rengi dolgu ve boya işleminden geçirildikten sonra, mermeritten yapılmış tramvay, orantılı bir şekilde kaideye montajlanmaktadır.

 

Kullanım Alanları

Kitap desteğini, kitaplarınızın yaşam alanlarınızda devrilmeden sabit bir şekilde kalabilmeleri için kullanırken aynı zamanda şık ve tarihi görüntüsüyle dekorasyonunuzun bir parçası haline getirebilirsiniz. Hem işlevsel hem de dekoratif olmasıyla, sevdiklerinize hediye etmek için hediye seçenekleri arasında da muhteşem bir seçenektir.

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

Ürün Detayları

Uzunluk: 22 cm

En : 13 cm

Derinlik: 10 cm

Ağırlık : 1,192 g

 
Renk
Çok Renkli
Materyal
Ahşap Mermerit
Boyut/Ebat
22x13 cm
Karakter/Tema
Şehir
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR