Satranç
Satranç
satranç takımı
satranç takımı
satranç takımı
satranç takımı
satranç takımı
satranç takımı
satranç takımı
satranç takımı
satranç takımı
satranç takımı

Şah Mat Paslanmaz Çelik Satranç Takımı (YB.08.02.103307)

Marka : Anadolia
Fiyat : 18.250,00₺(KDV Dahil)
Özel Üretim Özel Kutulu Ücretsiz Hediye Paketi

Teslimat Süresi: 15 İş Günü

Profesyonel Satranç Deneyimi

 
Şah Mat Paslanmaz Çelik Satranç Takımı, strateji ve zekâ oyununun estetikle buluştuğu özel bir tasarımdır. Paslanmaz çelikten üretilmiş satranç taşları ve masif ahşap tabla ile bu lüks satranç seti hem profesyonel satranç takımı olarak hem de koleksiyoncular için satranç seti olarak mükemmel bir seçim sunuyor.


Detaylarla Buluşan Sanat: Paslanmaz Çelik ve Zarif İşçilik


Paslanmaz çelik taşların üzerindeki ince işçilik, özel satranç takımı arayışında olanlara dayanıklılık ve zarafet sunar. Oya gibi işlenen çelik detaylar, satranç taşlarına benzersiz bir karakter katarken bu lüks satranç takımı, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz bir ürün olarak dikkat çeker.
Taşların tasarımına uygun olarak geliştirilen masif ahşap tabla ve kutu, bu büyük satranç takımını sadece bir oyun seti olmaktan öteye taşıyor. Özel siyah lake boya ile zenginleştirilen tabla hem mekanlarınıza hem de ofislerinize estetik bir dokunuş katarken, kurumsal hediyeleşmelerde de şıklığı ile öne çıkar.


Her Detayda Kalite: Özel Ahşap Kutusu ile Şah Mat Satranç Seti


Satranç taşları için özel olarak tasarlanmış masif ahşap kutu hem taşların korunmasını sağlıyor hem de turnuva satranç takımı olarak profesyonel bir kullanım sunuyor. Detaylarıyla göz alıcı bu çelik satranç takımı, sanat ve işlevselliği bir araya getirerek her ortama farklı bir hava katıyor.


Kutulu Ürün Ölçüleri


En: 41,3 cm
Boy: 41,3 cm
Yükseklik: 8,1 cm

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR