Okula Dönüş Seti
Okula Dönüş Seti
Okula Dönüş Seti

OKULA DÖNÜŞ SETİ (GD.02.20.103321)

Marka : Anadolia
İndirim Oranı : %19 İndirim
Fiyat : 1.200,00₺(KDV Dahil)
İndirimli : 969,00₺(KDV Dahil)

Bağışıklık Güçlendirici ve Enerji Veren Okula Dönüş Seti

Çocuklarınızın sağlığını ve enerjisini destekleyin. Ardahan Balı, üzüm pekmezi, tahin, badem ve cevizli pestil bir arada!

 

Okula dönüş döneminde çocuklarınızın bağışıklığını güçlendirecek ve enerji seviyelerini artıracak bu özel set, en doğal ve besleyici gıdalardan oluşuyor. Ardahan Balı, Üzüm Pekmezi, Tahin, Kahta Bademi ve Cevizli Pestil ile hazırlanan bu paket; çocuklarınızın günlük olarak ihtiyaç duyduğu vitamin, mineral ve proteinleri karşılamaya yardımcı olur. Üzüm pekmezi, demir ve fosfor açısından zengin olup kemik gelişimine destek sağlarken, tahin ise çocukların protein ve kalsiyum ihtiyacını karşılayarak büyüme sürecine katkı sağlar. Ardahan Balı, antibakteriyel özellikleriyle bağışıklık sistemini güçlendirir ve hastalıklardan korunmasına yardımcı olur. Badem ve pestil de çocuklarınızın sağlıklı atıştırmalıklar tüketmesini sağlar. Bu setle çocuklarınıza hem lezzetli hem de faydalı bir destek sunun!


 

Okula Dönüş Set İçeriği


Ardahan Balı 300 g
Üzüm Pekmezi 280 g
Tahin 230 g
Kahta Bademi 190 g
Cevizli Pestil 250 g


Üzüm pekmezi; Demir, Fosfor, Çinko, Magnezyum, Potasyum gibi mineraller açısından oldukça zengindir.
 
Özellikle çocuklarda büyümeyi ve kemik gelişimini destekleyen fosfor minerali bakımından zengin bir besin çeşididir.
 
Tahin; Protein ve enerji sağlayan bir gıdadır. Çocuklar, büyüme ve gelişim için yeterli miktarda protein ve enerjiye ihtiyaç duyarlar. Tahin, çocukların protein ihtiyacını karşılamak için mükemmel bir seçenektir. Ayrıca tahin yüksek miktarda kalsiyum içerir. Kalsiyum, çocukların kemik sağlığı için önemlidir.
 
Ardahan Balı; Mikrop ve virüslerden korumanın en etkili ve sağlıklı yolu onların bağışıklık sistemini güçlü tutmaktır. Gerek vitamin ve mineral içeriği gerekse antioksidan antibakteriyel etkileri göz önüne alındığında bal çocuklarda çok önemli bir besin kaynağıdır.
 
Badem; İçeriğinde bol miktarda oksalat ve kalsiyum bulunan badem çocuklarda bağırsak ve bağışıklık sisteminin gelişmesinde etkilidir.
 
Pestil; Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık olan pestil, doğal içeriği, vitamin ve mineral zenginliği ile çocuklarınızın tatlı ihtiyacını doğal yollarla karşılamanıza yardımcı olur.

 


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR