Minimal Hayvanlar Serisi Boğa Dekoratif Obje

Minimal Hayvanlar Serisi Boğa Dekoratif Obje (EY.05.03.103249)

Marka : Anadolia
İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : 600,00₺(KDV Dahil)
İndirimli : 570,00₺(KDV Dahil)
Özel Üretim Polyester Döküm Ücretsiz Hediye Paketi Özel İnci Beyaz Boya

Boğa Dekoratif Obje
Boğa, çağlar boyunca farklı kültürlerde derin anlamlarla yüklü olan bir simgedir. Sümerler'den başlayıp Anadolu ve Mısır'a kadar uzanan geniş coğrafyalarda tapınımın merkezi olmuş, tanrısallık ve bereketin sembolü olarak kabul edilmiştir. Boğa; gücü, kudreti ve doğurganlığı simgelerken aynı zamanda yeniden doğuşu ve yenilenmeyi temsil eder.


Boğa ve Kültürel Simgeler
Boğa Sümerler'in tanrıları arasında yüksek bir konumda tutulmuş, bereketin ve doğanın döngüsünü yönlendiren güçlü bir varlık olarak kabul edilmiştir. Anadolu ve Mısır'da da benzer şekilde, tarımsal bolluğun ve verimliliğin sembolü olarak tapınım alanı bulmuştur. Boğa figürleri, antik çağlardan günümüze kadar uzanan kültürel mirasımızın önemli bir parçası olmuştur.


Anlam ve Estetik
Minimal Hayvanlar Serisi içinde yer alan bu boğa dekoratif obje, zarafeti ve anlam derinliğiyle evinize veya iş yerinize benzersiz bir estetik katıyor. El işçiliğiyle özenle tasarlanmış olan bu obje, minimalist tasarımıyla modern yaşamın dinamiklerine uyum sağlıyor. Her bir detayı özenle işlenmiş olan bu obje, evinizi veya çalışma alanınızı güçlü bir sembolizmle donatırken estetik bir zenginlik de sunuyor.


Sanat ve İfade
Sadece bir dekorasyon objesi olmanın ötesinde, kültürel mirasımızın derinliklerinden ilham alarak geçmişten günümüze taşınan anlamları ve sembolizmi evinize getiren bu dekorarif obje; ihtişamı ve gücüyle mekânınıza benzersiz bir karakter katıyor.


Yapılışı
Polyester döküm olan bu ürünün renklendirilmesinde özel inci beyazı boya kullanılmıştır. İnci beyazı boya sedefli yapısı sayesinde, ürünün gün ışığında zarif ışıltılarla parlamasını sağlar.


Kullanım Alanları
Dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım sağlayan objenin kaydırmaz ayakları sayesinde dilediğiniz her yüzeyde kullanabilirsiniz. Minimal Hayvanlar Serimize ait Boğa Dekoratif Obje, iç mekanlarınıza hoş bir uyum sağlar ve bulunduğu ortama estetik bir hava katar.


Kullanım Şekli
Sade ve şık tasarımıyla dikkat çeken bu objeyi nemli bir bez yardımıyla temizleyebilirsiniz


Gönderim Şekli
Değerli Anadolia müşterilerimiz için özenle paketlenerek gönderim sağlanacaktır.


Ürün Ölçüleri
En: 7 cm
Boy: 15 cm
Yükseklik: 10 cm

Kutu Ölçüleri
En: 14 cm
Boy: 19 cm
Yükseklik: 14 cm

Renk
Beyaz
Materyal
Polyester
Parça Sayısı
Tekli
Tema / Stil
Hayvanlar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR