Mehmet Akif Ersoy Bronz Döküm Büst

Mehmet Akif Ersoy Bronz Döküm Büst (RP.02.05.103196)

Marka : Anadolia
Fiyat : 11.300,00₺(KDV Dahil)
1.883,33₺ 'den başlayan taksitlerle
Ücretsiz Hediye Paketi Bronz Döküm
Mehmet Akif Ersoy, 20 Aralık 1873 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Şair, yazar, veteriner hekim, akademisyen ve siyasetçi olarak Türk edebiyatına ve tarihine önemli katkılarda bulunmuştur.
Mehmet Akif Ersoy, Türkiye Cumhuriyeti'nin milli marşı olan İstiklal Marşı'nı yazmıştır. Bu eser, Türk Kurtuluş Savaşı'nın ruhunu en iyi şekilde yansıtan eserlerden biri olarak kabul edilir. Ersoy, şiirlerinde vatan sevgisini, milli birliği ve beraberliği anlatan eserler vermiştir. Bu nedenle kendisine "Milli Şair" unvanı verilmiştir.
Bronz döküm malzemesi sayesinde uzun yıllar boyunca sağlamlığını koruyacak olan bu büstü, evinizin salonunda veya ofisinizin köşesinde değerlendirerek, tarihi atmosferi yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda özel bir gün için sevdiklerinize hediye edebilir ve onlara güzel bir anı bırakabilirsiniz.
Yapılışı
Mehmet Akif Ersoy Bronz Döküm Büst, bronz dökümden üretilerek mermer kaide üzerine yerleştirilmiştir.

Kullanım Alanları
Bu büst, yaşam alanlarınızda tarihi bir hava estirmenize yardımcı olur. Mehmet Akif Ersoy Bronz Döküm Büst’ü, tarihe ilgi duyan dostlarınıza armağan ederek onlara unutulmaz bir anı da bırakabilirsiniz.

Kullanım Şekli
Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

Gönderim Şekli
Özenle tasarlanmış ahşap kutuda gönderilmektedir.

Ürün Detayları
En: 16 cm
Boy: Ortalama 33 - 37 cm
Derinlik: 16 cm
Ağırlık: Ortalama 6,7 - 7 kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR