Kazım Karabekir Bronz Döküm Büst

Kazım Karabekir Bronz Döküm Büst (RP.02.05.103195)

Marka : Anadolia
Fiyat : 11.300,00₺(KDV Dahil)
1.883,33₺ 'den başlayan taksitlerle
Ücretsiz Hediye Paketi Bronz Döküm
Kazım Karabekir, 23 Temmuz 1882 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Askeri eğitim almış ve Osmanlı İmparatorluğu'nda çeşitli görevlerde bulunmuştur. I. Dünya Savaşı'nda ve Kurtuluş Savaşı'nda önemli rol oynamıştır. "Şark Fatihi" ve "Ermenistan Fatihi" unvanlarıyla da bilinen Kazım Karabekir, siyasette de aktif rol almış ve Cumhuriyet Halk Fırkası'nın kurucuları arasında yer almıştır.
Bronz döküm malzemesi sayesinde uzun yıllar boyunca sağlamlığını koruyacak olan bu büstü, evinizin salonunda veya ofisinizin köşesinde değerlendirerek, tarihi atmosferi yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda özel bir gün için sevdiklerinize hediye edebilir ve onlara güzel bir anı bırakabilirsiniz.
Yapılışı
Kazım Karabekir Bronz Döküm Büst, Anadolia tarafından bronz dökümden üretilmiş ve mermer kaide üzerine yerleştirilmiştir.

Kullanım Alanları
Bu büst, yaşam alanlarınızda tarihi bir hava estirmenize yardımcı olur. Kazım Karabekir Bronz Döküm Büst’ü, tarihe ilgi duyan dostlarınıza armağan ederek onlara unutulmaz bir anı da bırakabilirsiniz.


Kullanım Şekli
Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

Gönderim Şekli
Özenle hazırlanmış ahşap kutusunda gönderilmektedir.

Ürün Detayları
En: 16 cm
Boy: Ortalama 33 - 37 cm
Derinlik: 16 cm
Ağırlık: Ortalama 6,7 - 7 kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR