İbn-İ Sina Bronz Döküm Büst

İbn-İ Sina Bronz Döküm Büst (RP.02.05.103193)

Marka : Anadolia
Fiyat : 11.300,00₺(KDV Dahil)
1.883,33₺ 'den başlayan taksitlerle
Ücretsiz Hediye Paketi Bronz Döküm
İbn-İ Sina ya da Batılıların söyleyişiyle Avicenna; İslam'ın Altın Çağı döneminin en önemli doktorlarından, astronomlarından, düşünürlerinden, yazarlarından ve bilginlerinden biri olarak kabul edilen tabiptir.
Buhara yakınlarındaki Efşene köyünde 980 civarında dünyaya gelmiş ve 1037 yılında Hemedan şehrinde ölmüştür. Tıp ve felsefe alanına ağırlık verdiği değişik alanlarda 200 adet kadar kitap yazmıştır. Batılılarca modern Orta Çağ biliminin kurucusu ve tabiplerin önderi olarak bilinen İbn-i Sina, "Büyük Üstat" ismiyle de tanınır.
Bronz döküm malzemesi sayesinde uzun yıllar boyunca sağlamlığını koruyacak olan bu büstü, evinizin salonunda veya ofisinizin köşesinde değerlendirerek, yaşam alanlarınıza farklı bir hava katabilirsiniz. Aynı zamanda özel bir gün için sevdiklerinize hediye edebilir ve onları mutlu edebilirsiniz.

Yapılışı
İbn-i Sina Bronz Döküm Büst, Anadolia tarafından bronz dökümden yapılarak mermer kaide üzerine yerleştirilmiştir.

Kullanım Alanları
Anadolia tarafından İbn-i Sina’nın anısına yapılmış bu büst, yaşam alanlarınızda size ilham kaynağı olacaktır. Aynı zamanda sevdiklerinize hediye ederek onlara da ilham kaynağı olmasını sağlayabilirsiniz.

Kullanım Şekli
Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

Gönderim Şekli
Özenle tasarlanmış ahşap kutuda gönderilmektedir.

Ürün Detayları
En: 16 cm
Boy: Ortalama 33 - 37 cm
Derinlik: 16 cm
Ağırlık: Ortalama 6,7 - 7 kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR