Dekoratif Kedi Biblo

Dekoratif Kedi Biblo (EY.05.03.103138)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺720,00(KDV Dahil)

Kediler; hayatta kalmaya programlı, dikkatli, sezgileri güçlü hayvanlardır. Asla ne yapacakları kestirilemez. Kendi özel hayatlarına müdahale edilmesini sevmezler ve canları ne isterse onu yaparlar.

 

Kedi ile insanlığın geçmişinin 9500 yıl öncesine kadar uzandığı düşünülmektedir. Örneğin kedi Mısır’da sonsuzluğun bir sembolü olarak kabul görmüştür. Bunun nedeni ise kedilerin uyuduklarında kuyruklarının başlarına değmesi ve Mısırlı rahiplerin bu uyuma şeklini sonsuzluğun sembolü olarak yorumlamalarıdır. Kedilere duyulan bu sevgi ve saygı geçmiş zaman mısır kadınlarının kedilere benzemeye çalışmalarına kadar ulaşmıştır.

 

Kediler insanlığın ilk başlarından beri yanımızda olmuş ve kimi zaman kutsal, kimi zaman sevimli, kimi zaman da muzip olarak karşımıza çıkmışlardır. Ancak ne olursa olsun insanoğlu kedileri her zaman sanatına aktarmıştır. Bugün birçok eski medeniyetin kalıntıları arasından kedi figürleri çıkmaktadır.

 

Geçmişten günümüze insanlık hayatının birçok alanında karşımıza çıkan kedilerin her haliyle sevimli olduğu bir gerçek. Esnerken girdikleri pozdan ilham alınarak tasarlanmış bu biblo sayesinde mekanlarınıza sıcaklık katarken kedilerin dinginleştiren enerjisini evinize taşıyabilirsiniz.

 

 

Yapılışı

Mermerit, polyester, cam tozu gibi malzemelerin karışımıyla yapılmıştır.

 

 

Kullanım Alanları

Dekoratif Kedi Biblo’yu evinizde veya ofisinizde konumlandırarak yaşam alanlarınızdaki dekorasyona özenli bir dokunuş yapabilir, kedisever dostlarınıza hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

 

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia tarafından özenle hazırlanmış ahşap kutuda gönderilmektedir.

 

 

Ürün Ölçüsü

En: 4,5 cm

Boy: 46,5 cm

Yükseklik: 19 cm

Ağırlık: 368 g

 

 

Kutu Ölçüsü

En: 23,5 cm

Boy: 25,5 cm

Yükseklik: 19,5 cm

Ağırlık: 543 g

 
Renk
Siyah
Materyal
Mermerit Polyester
Parça Sayısı
Tekli
Tema / Stil
Klasik
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR