cekmece ici ahsap duzenleyici
cekmece ici ahsap duzenleyici
cekmece ici ahsap duzenleyici
cekmece ici ahsap duzenleyici

Çekmece İçi Ahşap Düzenleyici & Organizer (EY.09.03.103323)

Marka : Anadolia
Fiyat : 399,00₺

Çekmece İçi Ahşap Düzenleyici & Organizer

 

Bu 9 bölmeli ahşap çekmece içi organizer, düzeni sevenler için ideal bir çözümdür. Hem fonksiyonel hem de estetik bir ürün olan organizer, yaşam alanınıza doğallık ve zarafet katarken eşyalarınızı düzenli bir şekilde saklamanıza olanak tanır.

 

 

Kullanım Alanları

 

Bu çok yönlü organizer, her model çekmecede kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Ofislerde kırtasiye malzemelerinizi düzenleyebilir veya el işi ürünleriniz için gerekli aksesuarları saklayabilirsiniz Yatak odasında takılarınızı ya da küçük aksesuarlarınızı düzenleyerek, her şeyin elinizin altında olmasını sağlayabilirsiniz.

 

Doğal ahşap rengi ve sade görünümüyle her türlü dekorasyona uyum sağlayayacak organizeri sadece hafif bir nemli bezle temizleyerek uzun yıllar boyunca ilk günkü görünümünü koruyabilirsiniz. Bu çekmece içi organizer, düzeni hayatınıza katmak ve günlük eşyalarınızı kolayca organize etmek için mükemmel bir yardımcıdır.

 

 

Yapılışı

 

Kayın ağacı, sağlamlığı ve uzun ömürlü yapısıyla bilinen bir malzemedir. Bu organizerde kullanılan doğal kayın ağacı, çevre dostu bir ürün arayanlar için mükemmel bir tercihtir. Ahşabın doğal dokusu sayesinde sıcak ve davetkar bir atmosfer oluşturur. Kayın ağacının dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz.

 

 

Ürün Ölçüleri

 

En - boy: 33,1 cm
Ağırlık: 0,837 kg

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR