Cam Küp Kaideli Astronomik Dünya Saat

Cam Küp Kaideli Astronomik Dünya Saat (EY.05.02.103095)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺2.650,00(KDV Dahil)
₺441,67 'den başlayan taksitlerle

Astronomik saat; Güneş, Ay, Zodyak takımyıldızı ve bazen büyük gezegenlerin göreli konumları gibi astronomik bilgileri görüntülemek için özel mekanizma ve kadranlara sahip bir saat olarak karşımıza çıkıyor.

 

Astrolojik araştırmalar sonucu elde edilen veriler, haftanın her gününün ve bu günlerdeki saatlerin farklı bir gezegen tarafından yönetildiğini gösteriyor. Bu bilgilerin ışığında; zamanı kaliteli değerlendirebilmek, hayata yön verebilmek ve doğru zamanda uygun koşulları sağlayarak harekete geçebilmek için gerekli bilgileri bu konumların belirlediği düşünülüyor. Eşref saati deyimi de buradan geliyor.

 

Astronomik dünya saatin renkli dekorasyonu; yılın çeşitli aylarını, karşılık gelen astrolojik burçlarla birleştiren; tümü Latince adlarıyla ve büyüleyici, renkli ayrıntılarla canlı bir şekilde işlenmiş sembollerle işaretlenmiş; yılın çeşitli aylarını birbirine bağlayan altın çizgilerle çaprazlanan canlı mavi renkte merkezi bir yuvarlak unsurdan oluşuyor. Plakanın kenarı altın bir çizgiyle vurgulanıyor. Bu koleksiyon tek başına veya aynı serinin diğer parçalarıyla birlikte her masaya ve dekorasyona değer katıyor!

 

 

Yapılışı

Astronomik dünya saatin renkli dekorasyonu; yılın çeşitli aylarını, karşılık gelen astrolojik burçlarla birleştiren; tümü Latince adlarıyla ve büyüleyici, renkli ayrıntılarla canlı bir şekilde işlenmiş sembollerle işaretlenmiş; yılın çeşitli aylarını birbirine bağlayan altın çizgilerle çaprazlanan canlı mavi renkte merkezi bir yuvarlak unsurdan oluşturulmuştur. Plakanın kenarı altın bir çizgiyle vurgulanmıştır.

 

 

Kullanım Alanları

Cam Küp Kaideli Astronomik Dünya Saat, tek başına veya aynı serinin diğer parçalarıyla birlikte masanıza ve dekorasyonunuza değer katacaktır. Zamanınızı kaliteli şekilde değerlendirebilmek, doğru zamanda harekete geçerek hayatınıza yön verebilmek konusunda yararlanabileceğiniz astronomik dünya saati, sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

 

 

Gönderim Şekli

Özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

 

Ürün Detayları

Küp Şekilli Kaide: 4x4 cm

Yuvarlak Cam Çapı: 14 cm

 

 

 
Renk
Altın
Materyal
Cam
Boyut/Ebat
14 cm
Parça Sayısı
Tekli
Tema / Stil
Modern
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR