Anneler Gününe Özel  2'li Bardak Altlığı

Anneler Gününe Özel 2'li Bardak Altlığı (EY.04.02.103204)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺355,00

Bir anne çocuğunu ilk kez kollarına aldığında, o an sadece bedenler değil; ruhlar da birbirine dokunur. Ve o andan itibaren, anne ile çocukları arasındaki dostluğun ilk temelleri atılır. Eller sıkı sıkıya tutuşur; yürürken birlikte adımlar atılır… Anne çocuğunun ilk adımlarında yanında olur, düşse kaldırır. Her zaman ve her koşulda el ele tutuşurlar. Birlikte güçlenir, birlikte büyür ve birlikte yaşlanırlar. Anne ile çocukları arasındaki bu çıkarsız dostluk, yaşam boyu süren bir hazineye dönüşür.

 

Anadolia tarafından özenle hazırlanan bardak altlıklarımız sayesinde annelerinizle içeceğiniz kahveler artık çok daha keyifli olacak. Onlar için yalnızca bir tebessümün bile yeteceğini biliyoruz ama onun yüzündeki tebessümü görmek için ikili bardak altlığı setimizi değerli annenize armağan ederek ona güzel bir anı bırakabilirsiniz.

 

 

Yapılışı

Anadolia tarafından mermerit kullanılarak tasarlanmıştır.

 

 

Kullanım Alanları

Anneler Gününe Özel 2'li Bardak Altlığı’nı annenize armağan ederek ona güzel bir anı bırakabilir, birlikte geçirdiğiniz ve geçireceğiniz güzel anlar için teşekkür edebilirsiniz.

 

 

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan nemli bir bezle silinmelidir.

 

 

 

Gönderim Şekli

Ürün, özenle paketlenerek gönderilmektedir.

 

 

 

Ürün Ölçüleri

En: 10,6 cm

Boy: 10,6 cm

Ağırlık: 224 g

 

 

 

 

Materyal
Polyester
Parça Sayısı
2'li
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR